رئیس هیئت مدیره برای احقاق حقوق خود چه نوع دعوی با چه اتهام یا خواسته ایی باید مطرح کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۳ #30262580

با سلام
شرکت دارای ۲ عضو هیئت مدیره با امضای اوراق بهادار متفقا همزمان با هم میباشد.
قراردادی به طرفیت سازمانی را انعقاد و هر دو امضا نموده اند.
حال مدیرعامل بدون اذن رئیس هیئت مدیره اقدام به دریافت وجوه قراردادی و تحویل موضوع قرارداد نموده است و حاضر نیست مبلغ دریافتی را به صندوق شرکت واریز و به رئیس هیات مدیره عنوان می دارد حسابها را ثبت نکرده است و از میزان هزینه ها و درآمد بی اطلاع است .

با سپاس

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع اگر در یک سازمان دولتی باشد فردی که اطلاع نمی دهد تحت عنوان اختلاس قابل پیگیرد است و اگر در شرکت خصوصی این اقدام صورت گیرد تحت عنوان خیانت در امانت قابل تعقیب است