آیا توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۲ #30236976

سلام
با خانمی ازدواج کردم که ادعای باکره بودن داشتن
الان بعد از چند مدت متوجه شدم که بکارتشون رو ترمیم کردن و من رو فریب دادن و قبلا رابطه نامشروع داشتن
آیا میتونم بدون مشکل و دادن حق و حقوق (مهریه اجرت المثل و.. )طلاقش بدم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام خیر دوست عزیز مهریه در هر صورت حق زن و قابل مطالبه توسط ایشان می باشد و اجرت المثل نیز در زمانی که شما بتوانید ثابت نمایید که انجام کارهای منزل با قصد تبرع و رایگان بوده است نمی تواند مطالبه نماید در غیر اینصورت در هر صورت باید پرداخت نماید

سلام
اگر با دلایل قوی بتوانید این موضوع را اثبات نمایید، می توانید تحت عنوان تدلیس در امر ازدواج شکایت کنید.

باسلام
اگر بتوانید ادعای خود را اثبات کنید حق فسخ دارید و مهریه تعلق نمی گیرد در غیر اینصورت خیر .

خیر حقوق مالی زوجه از جمله مهریه باید پرداخت شود مگر اینکه اثبات نمایید زوجه تدلیس نموده است

در صورتی که با دلایل قوی بتوانید این موضوع را اثبات نمایید، می توانید تحت عنوان تدلیس در امر ازدواج شکایت کنید.

اثبات ترمیمی بودن پرده بکارت پس از آنکه مدتی با شما زندگی کرده اامکان نداره

با سلام
ابتدا باید در مرجع صالح تدلیس ( فریب ) را ثابت نمایید
متعاقب این موضوع و در صورت اثبات امکان فسخ نکاح ، اخذ محکومیت کیفری برای زوجه و نیز نپرداختن مهریه وجود خواهد داشت زیرا به تقلب حقی برای کسی مستقر نخواهد شد .