نحوه ارایه درخواست به هیات نظارت ثبت استان برای ثبت ملک چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۱۳ #30227405

سلام،برای ثبت یک قطعه زمین زراعی به اداره ثبت شهرستان مراجعه کردیم اداره ثبت میگه این ملک در دفتر املاک ثبت نشده و مجهول المالک ثبتی است و برای ثبت ملک تصرف ملک و استشهادیه مالکین همجوار را از ما خواست و چون ملک در تصرف مالک هم‌جوار است و در تزاحم است و ما تصرفی بر ملک نداریم و فقط مدرک یک سند بنچاق رسمی از دفترخانه اسناد رسمی که پلاک زمین نیز مشخص است و مربوط به سال ۱۳۲۳می باشد،که اداره ثبت قبول ثبتی نمی کند،با چه اقدامی می توانیم ملک را ثبت کنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشریفات ثبتی در مورد زمین شما کامل نشده،لذا نیازمند اثبات سبق تصرفات هستید. ضمن اینکه مورد شما مشمول مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ قانون ثبت نمی باشد.

درود بر شما، در این خصوص مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ از قانون ثبت متصور است، بهتراست موضوع را به متخصصین در امور ثبتی واگذار نمایید.

درود بر شما، در این خصوص مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ از قانون ثبت صادق است، لکن توصیه می‌شود استفاده از مواد قانونی را کنار گذاشته و موضوع را به احدی از متخصصین در امور ثبتی واگذار نمایید.

سلام و ارادت
این مورد از موارد تخصصی است بایستی از طریق متخصص در امور ثبتی اینکار را انجام دهید و مدارکتان و سبق تصرفات کاملا بررسی شود .

هنگامیکه ملکی طبق قانون با رعایت تشریفات ثبتی و قانونی در دفتر املاک به ثبت رسیده است و به عبارت دیگر مواعد اعتراض قانون ثبت تمام شده باشد ، حسب ماده ۱۴۷ قانون ” تعیین تکلیف پرونده های معترضی ثبتی فاقد سابقه بوده یا اعتراض آنها درمراجع قضائی از بین رفته است، ملک با درخواست مالک که متصرف آن است براساس تبصره های ۴ و ۵ با رعایت تشریفات ثبتی در دفتر املاک به ثبت رسیده باشد و دیگر تحت هیچ عنوان دعوایی اینکه در ضمن جریان ثبت موجب تضییع حقی نه به عنوان قیمت نه به هر عنوان دیگر نسبت به ملک ثبت شده از کسی پذیرفته نمی شود و دادگاه نمی تواند نسبت به ابطال این سندها حکم صادرنماید
یعنی مدعی نمی تواند درخواست ابطال اینگونه اسناد را از دادگاه بخواهد. پس سند صادره از اعتبار سند ثبت اولیه برخوردار میباشد در حالیکه صدور سند جدید در اجرای مواد ۱۴۷ و۱۴۸ قانون ثبت منصرف از ماده ۲۴ قانون ثبت میباشد،
نکته)
براساس قسمت اخیر بند ۶ ماده ۱۴۷ قانون موصوف صدور سند جدید، مانع مراجعه متضرر به دادگاه نخواهد بود یعنی بر خلاف ماده ۲۴ قانون ثبت که پس از صدور سند وفق مقررات ثبتی هیچ دعوائی تحت هیچ عنوان از کسی پذیرفته نمیشود در موارد صدور سند براساس مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ هرگونه دعوائی از ناحیه هر فردی تحت هرعنوان در مراجع قضائی قابل رسیدگی بوده و می توان نسبت بدان حتی حکم به ابطال سند صادر نمود

با احترام . ازطریق ۱۴۷ و ۱۴۸ ثبت استفاده نمایید