نام خانوادگی قابل تغییر میباشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۲ #30217513

فامیلی پدربزرگ من قبادی است اما قبل از به دنیا امدن من سال ۷۵ فامیلی پدر من به قیادی تبدیل شد با اشتباه ثبت احوال و الان پدر و پدربزرگ من فوت شده اند ایا میتونم فامیلی پدرم و قبادی کنم و بعد خودم و داداش کوچکم قبادی بشیم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید، شما باید نسبت به اصلاح اقدام نمایید

با سلام و احترام

با ارائه شناسنامه پدربزرگ اصلاح شناسنامه هم در اداره ثبت احوال ممکن است و در صورت امتناع با تقدیم دادخواست به محاکم حقوقی می توانید این تغییر را داشته باشید.

با سلام
درصورت اشتباه وعدم تطابق نام خانوادگی مندرج در شناسنامه با اسناد موجود در اداره ثبت احوال میتوانید جهت اصلاح سند به اداره مربوطه مراجعه وتقاضای اصلاح انرا بنمایید در غیر اینصورت وعدم تحقق اشتباه باید در سامانه ثبت احوال نسبت به ثبت درخواست خود از حیث تغییر نام خانوادگی اقدام ودر کمیسیون مربوطه رسیدگی ونتیجه به شما ابلاغ خواهد شد

با سلام، به اداره ثبت احوال رفته و تقاضای اصلاح کنید

سلام بله می توانید از طریق ثبت احوال اثدام کنید

با سلام
بهتر است ابتدا اقدام به اصلاحیه نمایید اگر موافقت نشد اقدام به تغییر نمایید

این موضوع در صلاحیت مقام قضایی میباشد ..و حکم تنفیذ در اختیار دادگاه میباشد