آیا من باید از بیمه‌ی خودم برای ایشون استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #30209402

با سلام
من حدود ۱۰ روز پیش با یه عابر پیاده دقیقا زیر پل عابر پیاده و با سرعت بین ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر بر ساعت تصادف داشتم.
همون لحظا با اورژانس تماس گرفتم و اومدن او عابر رو معاینه کردند و گفتند هیچ موردی نداره و حالشون خوبه، ولی من واسه اینکه خیال خودم راحت بشه ایشون رو بردم بیمارستان و ازشون عکس گرفتم و مشخص شد هیچ مشکلی ندارن و همه چی خوبه
ایشون توو بیمارستان رضایتنامه رو مبنی بر اینکه هیچ شکایتی ندارم پر کردن و همه چی تمام شد.
الان بعد از گذشت ۱۰ روز با من تماس گرفتن و میگن بریم از بیمه‌ی شما طول درمان بگیریم
سوال من از شما اینه:
آیا ایشون مقصر نیستن که زیر پل عابر وارد حریم بلوار شدن؟
آیا ایشون با اینکه رضایتنامه توو بیمارستان پر کردن میتونن مشکلی برای من پیش بیارن؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیردلیلی برای استفاده ازبیمه خودتان نیست

با سلام
در مورد تقصیر ایشان به دلیل دم رعایت قوانین و مقررات شکی نیست و در موردی طول درمان دریافت می شود که ایشان آسیبی دیده باشند و مطابق اظهارات شما ایشان آسیبی ندیده اند و لذا طول درمان سنخیتی ندارد