بازپرس میگوید پول نقد به سند ارجعیت دارد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۱ #30206721

بنده در پرونده ای به عنوان ضرب و شتم به عنوان متهم در اولین بازپرسی دادگاه به قرار وثیقه ۱۰۰ ملیونی ایجاد گرفتم به دلیل آماده نبودن سند وجه نقد واریز کردیم بعد از چند مدت سند آماده شد ولی بازپرس قبول نمیکند و میگوید پول نقد به سند ارجعیت دارد لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای سپردن و تبدیل وثیقه نظر بازپرس شرط است

با سلام
بالطبع وجود وجه نقد بهتر است سند است زیرا اقدام برای مزایده و فروش ملک مورد وثیقه سخت و زمان بر خواهد بود . اما در کل برای جایگزین کردن وثیقه ، حرف نهایی را بازپرس خواهد زد .

سلام . تبدیل وثیقه نیاز به قبولی قاضی دارد ...

تبدیل وثیقه باید با موافقت قاضی صورت پذیرد . آنچه که مسلم است به دلیل سهل الوصول بودن و دسترسی سریع به وجه نقد ، اعتبار وجه تودیعی بیش از سند توثیقی می باشد و لذا قاضی با همین استدلال مخالف تبدیل وثیقه است .

بسمه تعالی : بازپرس محترم کاملا مطابق قانون فرمودند لذا تبدیل وثیقه فقط با جلب نظر ایشان و یا با درخواست شاکی پرونده امکان پذیر است