آیا میتوان از پیمانکار شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #30184956

پیمانکار ساختمان در ساخت ساختمان در مواردی از جنس های بی کیفیت استفاده کرده و در برخی موارد استانداردهای لازم را رعایت نکرده است. مثلا جریان برق ساختمان مناسب نیست، سیم کشی آسانسور ضعیف است و ... . در صورت ممکن بودن، ساز و کار آن به چه صورت است؟

باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر در قرارداد مفادی باشد که پیمانکار بر خلاف آن عمل نماید میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات نمایید

سلام
اگر اقدامات پیمانکار برخلاف قرارداد یا عرف باشد و امکان اصلاح کارهای انجام شده وجود داشته باشد می توانید دادخواست الزام ایشان به رفع نقص و تکمیل کارهای انجام شده را تقدیم نمایید و در غیر این صورت می توانید خسارات وارده ناشی از نقص کار را مطالبه کنید و برای تقدیم دادخواست باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید

سلام.باید تامین دلیل کنید و بعد اگر مرجع حل اختلاف داوری باشد بایدبه داور مراجعه کنید و الا باید در دادگاه طرح دعوی کنید.