میتونم ادعا کنم که قول دادن همه ی حق و حقوقمو پرداخت کنن که نکرده اند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۷ #30179114

باسلام.
من حدودای سال ۸۹ تا اواسط ۹۰ تو یه شرکت خصوصی کار کردم. اولا که حدودا ۵ ماه بیمه ای برام واریز نشده بعد دوتا از نیروهای قدیمشون از سربازی برگشتن من و یکی از همکارام که تازه وارد محسوب میشدیم رو اخراج کردن. عیدی سنوات و حقوق طبق قانون کار نمیدادن مهمترین قسمت اینجاس که من بعد از حدود ۲سال که از اخراج شدنم گذشته بود اقدام کردم تحت تکفل پدرم دفترچه بیمه بگیرم که گفتن هنوز تو شرکت----------- مشغول بکارم. بعد از پرس و جو فهمیدم که خودشونم خبر نداشتن و اون دوسال و بیمه هم برام رد نکردن. من که بخاطر اخراج و ندادن حقوق درست ازشون شاکی بودم میخواستم برم ادعا کنم که با وساطت همکارای قدیمم رفتم تو اداره بیمه یه برگه ای رو امضاء کردم که فک کنم این بود که من تو این مدت تو شرکت کار نمیکردم و اشتباها ترک کار نخورده. درصورتی که هرچی بهشون اصرار کردم نامه بدن که بیمه بیکاری بگیرم اونم ندادن.قرار شد معوقه های قبل و بهم بدن اونم ندادن. حالا الان آیا میتونم برم بابت اون مدت شکایت کنم؟ و ادعا کنم که چون کلی جریمه باید میدادن به بیمه منو بیام امضاء کنم و قول دادن همه ی حق و حقوقمو پرداخت کنن که نکردن. و چون رفاقتی بین منو چندتا از همکارای قدیم بود همش امروز فردا کردن. رئیس شرکت هرجا منو میبینه بدرفتاری میکنه. لطفا راهنمایی کنید میخوام حالشو بگیرم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدارکی دال بر ادعای خود دارید میتوانید با مراجعه به اداره کار اقدام نمایید

متاسفانه قاعده اقدام اجام شده خودکرده را تدبیر نیست نمی توانید

خقوق خود را طبق مصوبات اداره کار در همان سال تمام و کمال دریافت خواهید کرد به دو شرط اولا مدارک مستدل داشته باشید مثل استعلام بیمه تامین اجتماعی ویا قرارداد فی مابین خودتان و دوما قبلا هیچ اقرار و انکاری نکرده باشید .
در مورد بیمه بیکاری اینکه شما تا یک ماه پس از اتمام قرارداد یافسخ آن فرصت دارید.
در مورد اینکه اعضای هیئت مدیره شرکت از عزل و نصب شما بی اطلاع بوده قصور از سوی آنان بوده است.
رییس شرکت اگر به شما توهین کرده میتوانید هم در پرونده کار خود در اداره کار ثبت کنید و هم میتوانید از آن در دادگاه عمومی شکایت کنید.

درود بر شما، چنانچه بر فرض سوال اقرار کرده باشید، انکار پس اقرار مسموع نخواهد بود، در غیراینصورت میتوانید به اداره کار مراجعه و در مورد بیمه و حقوق خود اقدام کنید.

با درود در خصوص مزایای پرداخت نشده، می‌توانید طرح دعوا نمائید.

درود
در خصوص بیمه و حقوق معوقه به اداره کار مراجعه کنید.

ور خصوص بیمه خود شکایت نماید و اشتغال خود را با مدارکس که دارید اثبات نمایید و در صورت امضای برگه ها بدون اطلاع از محتوای ان این موضوع رامطرح کنید.