آیا صلح نامه عادی اعتباری در مراجع قضایی برای دفاع از مالکیت متصالح داره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۸ #30178222

با سلام
برای تنظیم صلح نامه ملکی که سند منگوله دار نداره و سندش دست دارمی هست، میگن فقط میشه صلح نامه عادی تنظیم کرد
آیا درسته؟
و اینکه بهتره چه طور عمل کنیم یا محکم کاری تو این مورد انجام بدهیم؟؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دارای اعبتار است تا زمانی که کسی مدعی حقی نشبت به آن نشده باشد

با سلام
بله سند عادی اگر بصورت شرعی و قانونی تنظیم شده باشد منع قانونی نخواهد داشت و بهتر است به امضای شهود نیز برسد

بادرود
سند عادی تنظیم کنید سند عادی خود تا زمانی که ادعای انکار وجعل واقع نشود معتبر است

با سلام سعی کنید در دفتر خانه گواهی امضاء هم بگیرید

صلح نامه عادی در صورتی که درست تنظیم شود دارای امضای طرفین و امضای شهود باشد معتبر است مگر اینکه نسب به ان ادعای جعل شود در این صورت بررسی می شود

بدون داشتن سند رسمی امکان تنظیم سند صلح رسمی هم وجود نداشته و تنها راه تنظیم صلح نامه عادی است . این صلح نامه باید به امضاء مصالح و متصالح برسد و چند نفر شاهد نیز ذیل آن را امضاء و تایید کنند .

تا زمانیکه مدعی جعل و تردید و انکار نشوند سند معتبر است