چطور میتونه ثابت کنه که تیر خوردن در خفت گیری انجام شده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۶ #30140979

چطور کسی میتونه ثابت کنه که تیر خوردنش بخاطر خفت گیری بوده؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما برای اثبات این ادعا باید دلیل محکمه پسند همچون شهود یا بازبینی دوربین مداربسته ارائه دهید

شما میتونید از دادکاه بخواهیددستوربده در منطقه ای که تیر زدن شده از دوربین های مدار بسته بانگ ها و ادارات و پلیس بکاپ بدن واز اهالی هم که دولتی نیستم با خواهش فیلم بگیرین
بعلاوه چنانچه شهودی دارید با شهادت آنها و شناسایی ضاربین به راحتی می تونید ثابت کنید

یا با اقرار متهم و یا شهادت شهود و یا ارایه فیلم دوربینهای مدار بسته ای محل و یا با برسی اسلحه و گلوله و نحوه شلیک و یا هر گونه اسناد و مدارک که موجود مباشد

با سلام
اقرار متهم ، شهادت شهود ، وجود فیلم دوربین های مدار بسته .

سلام
در صورتی که متهم به زور گیری محکوم شود و شما شاهدی بابت موضوع تیر خوردن در آن موضوع داشته باشید اصولا قاضی قبول میکند که در همان حادثه تیر خورده اید

این موضوع می تواند با شهادت شهود یا مستنداتی از قبیل وجود دوربین وعکس وضبط صدا که هر کدام برای قاضی اماره محسوب می شود مشخص گردد

سلام و درود، با دلایل و شواهد معتبر از جمله دوربین مداربسته قابل تشخیص خواهد بود؛ و نیز در این مورد با نبود مدرکی نظر کارشناسان متخصص ملاک می باشد، آرزوی سلامتی.