آیا طرف که زمین به او فروخته شده می‌تواند غیابی سند بدون اطلاع پدرم زده باشد و ما خبردار نشده باشیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۰ #30116029

با سلام و احترام
زمین شهری به متراژ ۳۰۰ متر که از طرف نیروهای مسلح به نام پدرم ثبت شده بوده، و ایشان این زمین را در سال ۱۳۶۶ به شخص خاصی فروخته و سند نزده است و مبلغ ۷۰۰۰۰ هزار تومان آن زمان بابت سند کنار گذاشته و موقع سند دریافت کند که تا الان چنین اتفاقی رخ نداده است و تا الان هم از طرف خانواده ما پیگیری آن موضوع انجام نشده است.
سوال اینجاست که آیا طرف که زمین به او فروخته شده می‌تواند غیابی سند بدون اطلاع پدرم زده باشد و ما خبردار نشده باشیم.
و آیا می‌شود بعد از این همه سال به خاطر باقیمانده آن مبلغ بابت سند که به ما نداده این موضوع را پیگیری کنیم.
ضمنا پدر ما سال ۱۳۸۴ به رحمت خدا رفته است.
ممنونم از راهنمایی شما عزیزان

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
بله خریدار می تواند دادخواست مربطوه مبنی بر الزام به تنظیم سند را بدهند و نسبت به اخذ سند اقدام نمایند شما هم می توانید از وی مبلغ باقی مانده سند را مطالبه نماید

سلام
در صورتی که آدرسی از پدر شما مشخص نشده باشد ایشان می توانند اقدام به اخذ سند نمایند و الباقی مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایند

با سلام
چنانچه خریدار اطلاعی از آدرس پدر شما نداشته و یا در آدرسی که مبایعه نامه بوده است ابلاغ انجام شده باشد ولی به دلیل عدم دسترسی به پدرتان ایشان حضور پیدا نکرده باشد خریدار می توانسته با ارائه مدارک محکمه پسند از طرف دادگاه برای الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نموده و با نماینده دادگاه سند انتقال پیدا کرده باشد و با توجه به اینکه بخشی از ثمن معامله پرداخت نشده بود احتمال زیاد این مبلغ به حساب صندوق دادگستری واریز شده است علی ایحال چنانچه دسترسی به خریدار ندارید با استناد به مبایعه نامه دادخواست مطالبه ثمن معامله به طرفیت ایشان تقدیم دادگاه نمایید تا از موارد فوق مطلع شوید.

با سلام ووقت بخیر
خریدار میتوانسته دادخواست الزام به تنظیم سند داده باشد به طرفیت پدرشما و درصورت عدم آدرس مشخص به صورت غیابی رای گرفته باشد که منوط به ثبت سند شده باشد /درمورد پیگیری این موضوع باید اسناد و مدارکی دراین خصوص وجوداشته باشدکه مالکیت پدرشما و مبایعنامه مابین خردیار و فروشنده وجودداشته باشد که بتوانید به آن استناد کنید به صورت کلی چون پدرتون هم درقید حیات نیست کاردشواری می باشد .