آیا می توان از طریق سابقه چت واتس آپ و حساب بانکی به نتیجه رسید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۵ #30108879

با درود فراوان خدمت شما عزیزان
بنده در فروردین ماه امسال از طریق اینترنت با یک فروشنده موبایل آشنا شدم و قصد خرید گوشی داشتم که ایشان گفتند یا خرید حضوری بروم و یا مبلغ رو واریز کنم که از آنجائیکه که ادرس فروشگاه پارس آباد مغان بود (البته بعدا مشخص شد فروشگاه وجود خارجی ندارد) بنده مبلغ ۵۰ ملیون ریال را طی چند مرحله برایشان واریز کردم تا گوشی را برایم ارسال کنند اما ایشان اکانت خود را دیلت کرد و سپس با اکانت های دیگر مجدد اقدام به کلاه برداری کرده. لازم به توضیح است تمام مکالمات ما که در واتس آپ بود موجود است و رسید تمام پرداختی ها نیز موجود است.من بلافاصله از ایشان شکایت نمودم اما امروز بعد از ۲ ماه شکایت بنده به جایی نرسیده و تازه پرونده به مرحله قرار قرار اعدادی رسیده و البته مشخص شده متهم سابقه زیادی در کلاه برداری دارد ایا می توان از طریق سابقه چت واتس آپ و حساب بانکی به نتیجه رسید؟ چرا در چند بار مراجعه تا به حال از بنده سندی دال بر ادعایم خواسته نشده؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، صورتحساب واریز وجه را از بانک دریافت و اقدام به تنظیم دادخواست مطالبه وجه نمایید.

باسلام
اگر شما شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری علیه شخص ارایه نموده اید و نتیجه ای نگرفتید یا جرم کلاهبرداری ایشان اثبات نشد میتوانید با استناد به فیش واریزی دادخواست مطالبه اصل وجه پرداختی به همراه خسارات آن را از شخص مطالبه نمایید