چون با سند رسمی تنظیم شده برای تخلیه با توجه به اظهارنامش و مطالباتم چی کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۹ #30044037

سلام
پارسال ملکم رو به یه شرکت با سند رسمی اجاره دادم بدون ودیعه ماهی ۵ میلیون در قرارداد ذکر شده ۵۰٪ مالیات با مستاجره سر سال شفاها قرارداد رو تمدید کردیم با اجاره بهای ۷ میلیون ۲ ماه داد دیگه نداد الانم همسایه ها میگن تخلیه کرده رفته جواب تلفن نمیده کلید هم تحویل نمیده
الانم اظهارنامه فرستاده من میخواستم تخلیه کنم سر سال به شمام اعلام کردم اما شما اقدام نکردین
ولی دروغ میگی ۲ ماه اجاره ۷ تومن رو به حساب من واریز کرده نمیخواسته تخلیه کنه
حالا ۶ ماه اجاره ازش طلبکارم ۵۰٪ مالیات ۲ میلیون شارژ
یه چک ۶۰ میلیون هم بابت تضمین پرداخت اجاره بها داده البته بدون تاریخ
که توی متن چک فقط نوشته در وجه منه نگفته بابت چیه توی قرداد زده بابت تضمین اجاره بها
میتونم تاریخ بزنم ببرم بانک

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به برگشت چک نیست، براساس قرارداد نسبت مطالبه اجور معوقه اقدام نمایید.