برای مطالبه اجرت ساخت ماکت کتاب از انتشارات چه اقدامی باید انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۴ #30029

من یک سال و نیم پیش برای انتشارات آتی نگر کار ترجمه انجام دادم قرارداد نوشتیم که به محض تهیه ماکت کتاب تسویه انجام شود حالا کتاب چاپ هم شده ولی می گوید کیفیت ترجمه ات خوب نبوده پولی نمی دهم. تقریباً 4 میلیون طلبکارم. باید برای شکایت به کلانتری بروم یا شورای حل اختلاف. در ضمن باید در محل انتشارات شکایت کنم یا محل سکونت خودم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای وصول مطالبات خود باید به شورای حل اختلاف مراجعه نمائید لذا باید به شورای محل انتشارات مراجعه کنید.

موید باشید