۴ تا قرارداد دیگه با اون شرکت بستن حالا یا اسناد رو مدیر شرکت امضا کردن یا جعل امضا کردن؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #30017905

سلام،بنده دارای ۳۰درصد سهم از شرکت مهندسی با مسئولیت محدود شرکت پیمانکاری شهرداری تهرانم، یه کارمند شهرداری با شرکت ما یک قرارداد نگهداری فضای سبز با یک ارگان بست در حد ۳۰ میلیون تومن قرارداد اولیه بود،قرار بود سهم منو بده ۳۰ درصد از سود البته شفاهی بود، بقیه شرکاء گفتن ما چیزی نمیخوایم البته کتبی چیزی نبود این اقا کارو انجام دادن بعد گفتن سودش زیاد نبوده چیزی ندادن بعد ۴ سال متوجه شدم این اقا ۴ تا قرارداد دیگه با اون شرکت بستن حالا یا اسناد رو مدیر شرکت امضا کردن من خبر ندارم یا جعل امضا کردن ولی مطمئنم به مدیر پولی نداده نهایت ۱۰ تومن، ۱۵ تومن داده باشه کل مبلغ قراردادها ۲۴۰ تومن شده از سال ۹۰ تا ۹۳، حداقل ۱۵۰ تومن سود داشتن، هیچگونه قراردادی بین ما یا شرکت ما و این اقا نبوده بعنوان نماینده شرکت ما رفته کارو برداشته سودشم گرفته خورده این مدت هم به من میگفت هیچ قراردادی با شرکت شما برنداشتم اولی هم ضرر بود نصفه تحویل دادم، ،الان من چطور میتونم حقم رو بگیرم؟ ایا امکانش هست؟ از کی کجا شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. چون قراداد کتبی درمیان نبوده، اثبات اینکه ایشون به شما باید سود بده، بسیار کار سختی هست ولی به نسبت سهامتون می تونید از شرکت مطالبه سود بخواهید و دادخواست الزام به پرداخت سود قانونی با توجه به ترازنامه شرکت را بخواید ولی از شخص اون آقا که ظاهرا نماینده بوده خیر.