باید برای اجازه عقد چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #30009075

با سلام.من حدود ۵ ساله با پسر خالم که همدیگه رو دوست داریم و قصد ازدواج داریم در ارتباطم.خانواده پسر چندین بار برای خواستگاری قدم جلو گذاشتن ولی حتی پدرم اجازه نداده برای خواستگاری درست و حسابی بیان خونمون. همیشه هر صحبتی که شده جواب مشخص نمیده و اخرین بار گفته چند سال دیگه شاید بهش فکر کنم.همیشه مارو مسخره خودش میکنه. نزدیک یک ساله که من دیگه باکره نیستم با ارتباطی که با پسر خالم داشتیم. میخواستم ببینم باید برای اجازه عقد کردنمون چکار کنم؟ فقط پزشکی قانونی برم و نامه ببرم محضر کافیه یا باید حتما به دادگاه مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید از پزشک متخصص نامه ازالت بکارت خود را دریافت نمایید و با توجه به آن اذن پدر ساقط میشود و با مراجعه به دفتر ازدواج عقد نمایید !