انواع گواهی پزشکی که ربطی به درگیری با پسرم را ندارد تهیه کرده ما چگونه می توانیم اعتراض دهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۲ #29959521

اعتراض به گواهی پزشکی شاکی طرف به خاطر یک درگیری جزیی شکایت کرده و مشکلات جسمی که ربطی به درگیری ندارد گواهی پزشکی گرفته و پزشک قانوی گواهی کرده درصورتی که در زمان در گیری مامور ۱۱۰ حضور داشته و آن لحظه ما شاکی بودیم ۱۱۰ اطلاع دادیم که طرف پسرم را زده و خودش عذر خواهی کرد روز بعد رفته شکایت کرده ودر طول یک ماه برای خودش انواع گواهی پزشکی که ربطی به درگیری با پسرم را ندارد تهیه کرده ما چگونه می توانیم اعتراض دهیم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه مهلت تجدیدنظرخواهی منقضی نشده باشد، میتوانید به نظریه ی پزشکی قانونی اعتراض نمایید
ازشهادت شهود و صورتجلسه کلانتری استفاده نمایید.

باسلام
باید دید که پرونده در کدام یک از مقاطع دادرسی است ولذا میتوانید به گواهی پزشکی قانونی که ربطی به پسرتان ندارد اعتراض کنید البته با استناد به گزارش ۱۱۰ که عنوان میکنید موجود است.در هرحال در دادسرا قابلیت اعتراض دارید