چقدر طول میکشه تا رای صادر بشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷۴۰ #29932992

سلام من میخوام از همسرم برای ترک انفاق کیفری شکایت کنم ایشون از سال ۹۶ نفقه پرداخت نکرده و من از طریق دادگاه خانواده شکایت کردم و اعسار هم ایشون زدن اما پرداخت نکردن و اینکه ما عقد هستیم و ازدواج نکردیم میخواستم بدونم جرمش چقدره؟ و اینکه میتونن کاری کنن که زندان نروند؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت ترک انفاق علیه شوهر خواهد بود و در صورت محکومیت دارای مجازات حبس است که در حال حاضر قابلیت تبدیل به جزای نقدی هم خواهد بود

درود برشما
از جمله شرایط احراز جرم ترک انفاق کیفری تمکین است یااستفاده از حق حبس که ظاهرا شامل حال شوهر شمانمیگردداین جرم.

سلام امکان اقامه دعوا دارا می باشید و مجازات چنین امری حبس می باشد که البته با توجه به شرای اصولا اجرا نمی شود

سلام
بله می‌توانید به جرم ترک انفاق علیه ایشان شکایت طرح کنید

با توجه به شرایط کنونی زمان مشخصی نمی توان تعیین کرد
اصولا حکم به جزای نقدی صادر می‌شود

عدم پرداخت نفقه علی رغم محکومیت قضایی ، موجب ایجاد حق طلاق است

امکان محکومیت کیفری با ترک انفاق علیه زوج وجود داردمخصوصا اگر باوجود قبول اعسار از پرداخت اقساط نیز امتناع بورزند اما در نهایت قاضی پرونده با توجه ب تمکن مالی زوج و سایر مسائل تصمیم نهایی را خواهد گرفت علاوه بر اینکه با پرداخت نکردن نفقه توسط ایشون برای شما نیز حق طلاق ایجاد خواهد شد