به دروغ گفتن مشروب از شما بوده؛ چه طور رفع اتهام کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۱ #29928270

سلام ممنونم میشم جواب بدید
هفته ای گذشته همسرم همراه با بنده به منزل شخصی رفتیم و بعد از یک هفته از زمانی که اخرین بار ما به خونشون رفتیم یکی از اعضای خانواده با کلانتری تماس میگیره که کمی شیرین عقل هست و میگه داخل خونمون مشروب هست و نیروهای کلانری وارد خونه میشن و مشروب داخل خونه اونهارو میبرن که شامل ۴ بطری شراب انگور بود واون خانواده اعلام میکنه مشروب مال مهمون هفته ای گذشته امون یعنی همسر بنده بود در حالیکه ما حتی روحمون هم خبر نداشته از این ماجرا و اون ها که سه نفر بودن که شامل ۲ زن و یک مرد میگن ما میخواییم شهادت بدیم که از مشروب از همسر بنده هست حتی از همسرم نه چیزی دیدن که اونجا بگذاره و یا قایم کنه و همسر من اونجا جا گذاشته و حتی سعی کردند تلفنی این موضوع رو به ما نسبت بدن که ما اصلا زیر بار نرفتیم حالا میخوام بدونم واقعا میتونن بگن از همسر بنده بود و اون و اونجا گذاشته و شهادت اونها و اینگه خودشون تماس گرفتن با کلانتری و مشخصات همسره بنده رو دادن و از همون خانواده مدارک گرفتن و بردند و بهشون گفتن باید یک نفر گردن بگیره چه اتفاقی میا فته میتونن بندازن گردن همسر بنده حکمش چیه

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید اثبات نماییدکه نیست

با سلام . مشروب در منزل متلق به دیگری کشف شده و بنظر بعید می رسد بدینوسیله بتوانند تعلق مشروب را به شما انتساب دهند . شهود در دادگاه قابل جرح و رد می باشند .

با سلام
متاسفانه در صورتی که شهود بر علیه شما شهادت بدهند همسرتان محکوم خواهد شد مگر اینکه به نحوی خود را تبرئه نمایید و بیگناهی خود را اثبات کنید

سلام، با توجه به کشف مشروبات الکلی در منزل این اشخاص اصل بر این بوده که انها نسبت به نگهداری این مشروبات اقدام نمودند، حال اگر شهادت دهند که برای شخص دیگری است باید ادعای خویش را ثابت نمایند. که نیازمند دفاع از جانب همسر شما و جرح شهود ایشان می باشد.

با سلام ادعای آنها باید اثبات شود و دلیل محکمی برای انتساب جرو به همسر شما داشته باشند. در صورت استناد به شهادت شهود آنها را جرح نمایید.

با سلام
چنانچه برای اشخاص مدعی ، دلایلی از جمله شهادت شهود وجود داشته باشد ، شما می بایست ادعای خود مبنی بر عدم انتساب این جرم را ثابت نمایید در غیر این صورت رای بر محکومیت همسر شما صادر خواهد شد .

سلام خیر باید توضیحات مذکور را در زمان احضار مطرح کنیدو موضوع را منکر شوید و اصولا مشروب در منزل فردی که کشف گردیده باعث مسئولیت آنان می شود و تعلق به آنها میگردد.