بنگاه هم متوجه وکالت کاری نشده؛ بنده باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۵ #29913503

بنده سال ۹۷ یه ملک رو از شخصی که از پدر خودش وکالتنامه داشت خریدم و مبایعه نامه بنگاه و کد رهگیری دارم و شماره وکالتنامه داخل مبایعه نامه هست الان بعد از اینکه من ۶ ماه داخل ملک هستم پدر فروشنده که صاحب اصلی بوده آمده از بنده و بنگاه به عنوان مشارکت در خرید مال غیر شکایت کرده و عنوان کرده که وکالتنامه فقط وکالت کاری بوده و فروش نبوده با توجه به اینکه من سیکل سواد دارم و موقع خوندن وکالتنامه متوجه نشدم و حتی بنگاه هم متوجه وکالت کاری نشده بنده الان باید چکار کنم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکالت در فروش نداشته‌اند معامله مذکور قابل ابطال از سوی پدر می باشد ولی شما هم می‌توانید شکایت فروش مال غیر از فرزندشان بکنید

سلام
اگر وکالت در فروش نداشته‌اند معامله مذکور فضولی بوده و و قابل ابطال از سوی پدر می باشد ولی شما هم می‌توانید شکایت فروش مال غیر از فرزندشان بکنید و ایشان به جرم فروش مال غیر به زندان و پرداخت جزای نقدی و به رد مال به شما محکوم خواهند شد و در این صورت احتمالا پدرشان معامله را تایید می نمایند

: رای وحدت رویه شماره ۷۳۳ ـ ۱۵ /۷ /۱۳۹۳ هیات عمومی دیوان عالی کشور
به موجب ماده ۳۶۵ قانون مدنی، بیع فاسد اثری در تملک ندارد، یعنی مبیع و ثمن کماکان در مالکیت بایع و مشتری باقی می‌ماند و حسب مواد ۳۹۰ و ۳۹۱ قانون مرقوم، اگر بعد از قبض ثمن، مبیع کلا یا جزئا مستحق للغیر درآید، بایع ضامن است و باید ثمن را مسترد دارد و در صورت جهل مشتری به وجود فساد، از عهده غرامات وارد شده بر مشتری نیز برآید و چون ثمن در اختیار بایع بوده است در صورت کاهش ارزش ثمن و اثبات آن، با توجه به اطلاق عنوان غرامات در ماده ۳۹۱ قانون مدنی بایع قانونا ملزم به جبران آن است؛ بنابراین دادنامه شماره ۳۶۰ مورخ ۳۱ /۳ /۱۳۸۹ شعبه یازدهم دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی در حدی که با این نظر انطباق دارد به اکثریت آراء صحیح و قانونی تشخیص می‌گردد. این رای طبق ماده ۲۷۰ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب ۱۳۷۸ در موارد مشابه برای شعب دیوان عالی کشور و دادگاه‌ها لازم‌الاتباع است.
هیات عمومی دیوان عالی کشور

ابتدا موضوع را از طریق اتحادیه صنف مشاوران املاک پیگیری نمایید . ضمن اینکه اگر این ادعا به اثبات برسد متهم اصلی پرونده پسر شاکی خواهد بود که مجازات سنگینی در انتظارش خواهد بود و باید همه خسارات و غرامات وارده به شما را پرداخت کند.