اعتبار مبایعه نامه در محضر دادگاه چگونه و تا چه حد است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۸۵ #29843289

سلام

بعد فوت پدرم وراث به مادرم وکالت دادن که آپارتمانی رو بنام خودشون بزنن یا بفروشن. ( از ملکی که بنام پدرم بوده ).
آپارتمان هنوز سندش حاضر نشده که مادرم بنام بزنه و تو این شرایط یکی از وراث(مادربزرگم) که سنشون بالا بود فوت کردن. البته یه مبایعه نامه از ایشون داریم که سهمشون از آپارتمان رو به مادرم فروخته با شهود کامل ۴ نفر امضا و انگشت.
سوالم دقیقا اینه که اگه زمانی سند آماده شد و رفتیم دفترخانه ممکن بیع نامه رو ازم قبول نکنه؟
البته این گمان من چون همیشه منفی فکر میکنم اگه از طریق وکیل اقدام به اثبات بیع بکنم آیا دادگاه یا ارگانی که سند منو بررسی میکنه شهود در بیع نامه را هم احضار می کنه که شهادت بدن؟
یا نه از امضا و اثر انگشت و محتوای متن سند راستی آزمایی می کنه؟
چون اصلا به شهود دسترسی ندارم و تا جایی که میدونم دوتاشون مهاجرت کردن و دوتای دیگه هم دسترسی ندارم. در ضمن از طرف وراث مادربزرگم هم هیچ شکایتی مبنی بر جعلی بودن بیعنامه ندارم اما اونا هم هرکدامشون یه طرف ایران هستن و اصلا باهاشون تماسی ندارم که بخوام رضایتی بگیرم ازشون.
ممنونم میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
وکالت مادرتون باطل هست چون مادربزرگتون فوت شده است و مادرتون باید طبق مبایعنامه دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث دهد

سلام مادرتان باید برعلیه وراث متوفی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد و با وکالتنامه ای که مالک فوت نموده یا با مبایعه نامه عادی نمی توانید در دفتر اسناد رسمی نسبت به انتقال ملک اقدام نمایید.