ابطال شناسنامه فرزندان بابت غصبی بودن شناسنامه پدر، طرق اخذ شناسنامه فرزندان

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶ #29839141

سلام، به دلیل شناسنامه غصبی پدرم دیروز تمام شناسنامه‌های بچه‌ها رو که بالای ۱۸سال هستیم ثبت احوال باطل کرده است. قاضی پرونده می‌تواند دستور مستقیم به ثبت احوال برای دادن شناسنامه به فامیلی مادر ایرانی بدهد یا باید مراحل (داشتن گذرنامه پدر خارجی، عقد قانونی و استعلامات امنیتی) انجام شود تا بتوانیم شناسنامه بگیریم؟ خواهشا راهنمایی کنید، هر وکیلی یک چیز می‌گوید. ممنون.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نظر به اینکه شناسنامه پدر شما غصبی بوده علی ایحال نظر دادگاه محترم درست می‌باشد، و جنابعالی بایستی به دستورالعمل های وزارت کشور و همچنین مراجعه به ثبت احوال محل خود جهت پیگیری درست مراجعه فرمایید

با سلام
در این رابطه بایستی به آیین نامه اعطای تابعیت ایران به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی مصوب ۱۳۹۹ رجوع شود.

سلام کلیه مراحل اخذ شناسنامه برای اتباع غیر ایرانی که از مادر ایرانی متولد شدند از جمله گواهی تولد و... می بایست طی شود

با سلام
قاعدتا پدر شما با شناسنامه فرد دیگری برای شما شناسنامه اخذ کرده که نظر دادگاه صحیح میباشد لذا جهت اخذ شناسنامه میبایست به دستورالعمل وزارت کشور مبنی بر اخذ شناسنامه فرزندان اتباع از مادر ایرانی رجوع کنید