امکان شکایت از فرزند برای گرفتن دیه و پول بیشتر هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۵ #29818339

سلام خسته نباشید.. من دختری ۱۹ساله هستم دوسال پیش تصادف کردم و ازدواج کردم ولی چون با پدر و مادرم بودم خرج دکتر من رو آن ها دادن و الان بعد دوسال میخوان دیه م رو واریز کنن من دوسال پیش ۱۰میلیون به پدرم برای خرج کردنشون دادم و قرار شد وقتی دیه م رو بدهند ۲۰ میلیون دیگه هم بدم درصورتی که تمام دکتری تصادفی مجانی است والان پدرم پول بیشتری می‌خواهد و از دادگاه سوال کرده میتوانند برای گرفتن پول جلوی حساب من را بسته و به قیمت روز تمام خرج کرد خود را بردارند.. میخواستم بدونم این درست است یا نه؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صرفا پدر شما میتواند با ارائه مدارک مربوط تقاضای مطالبه وجه بدهد ولی خسارت تاخیر دو سال اخیر را نمیتواند از شما بگیرد.

اگر ثابت نمایند ک برای درمان هزینه کرده اند.می توانند دریافت کنند.پیشنهاد می شود این مشکل در خانه و مسالمت آمیز حل گردد

سلام و درود
در صورت اثبات فابل دریافت است
موفق و موید باشید

درود
پدرتان میتواند با ارائه مدارک هزینه های پرداختی برای دکتر ومداوای شما را دریافت کند

با درود
بله قابل مطالبه است.

بله
با توجه به وجود مدارک قابل مطالبه هست
بهتره مشگل خودرا در داخل خونتون حل کنید

من متوجه سوال شما نشدم ولی بیشتر از دیه قابل دریافت نیست