ضرب و شتم و تهدید توسط مامور چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #29817705

با سلام
حدود یکسال پیش ماموری در جریان پرونده ای تقاضای شیرینی نمود و پس از ان نیز موارد زیادی را بعنوان قرض درخواست کرد و موعد برگرداندن تهدید و سر باز زد و بعد از تماس به بازرسی با عذرخواهی که شکایت نکنم مقداری را برگرداند و قول داد باقی را میدهد تا اینکه باز تلفن خود را بلاک بر تماسهلی م نمود و بطور اتفاقی چند روز قبل مرا دید با لباس پلیس بود در خیابان مورد ضرب و شتم و تهدید قرارداد و جوسازی که مزاحم من است هرکه برای کمک امد به انها هم فحاشی و من به بازرسی گزارش دادم برگه پزشک قانونی هم ارائه دادم از انسو وی هم شکایت علیه من به دروغ که با اشراری قصد حنله به وی داشته ام و صبح همان شب مج دعوا به محل کارم رفته و اظهاراتی مبنی بربزدن ابرویم داشته و ایا این جرم در دادگاه نظام قابل بررسیست ایا قبل از تشکیل دادگاهی که علیه من شکایت کرده میتوانم نسبت به دعوی کذبش اعاده حیثیت کنم یا باید دادگاه اظهاراتش تشکیل شود سپاس

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مدرک کوجود شما از طریق دادسرا اقدام به شکایت کنید

با سلام
واقعیت امر این است که از بازرسی نتیجه مطلوبی اخذ نخواهید نمود
لذا بهتر است از طریق دادسرا اقدام به شکایت علیه ایشان نمایید و اثبات نمایید که از شما مبلغی اخذ و در عودت ان امتناع نموده وسر این موضوع اقدام به ضرب و شتم و جرح شما نموده است .
و نیز برای تهمت و افترا و آبرو ریزی شما در محل کارتان با استناد به شاهدین ماجرا بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید .