کسی میتونه با همین نام کسب و کاری اینترنتی داشته باشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۰۸ #29817492

با سلام. اگر ما ثبت برندی تحت عنوان «---------------» داشته باشیم، کسی میتونه با همین نام کسب و کاری اینترنتی داشته باشه؟
البته کسب و کار مذکور زودتر از ثبت برند شروع شده
آیا ما با ثبت برندی که انجام دادیم می تونیم با شکایت کسب و کار طرف رو تعطیل کنیم؟

مشاوره حقوقی ثبت علامت تجاری - ثبت برند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بله اگر شخصی برندش را ثبت نکند و دیگری ثبت کند میتواند خسارت هم بگیرد و نگذارد از آن برند استفاده کند مگر در برند های خیلی مشهور که اگر ثبت هم نشود. تحت حمایت قانون قرار میگیرند.

درود. به صورت مطلق نمیتوان پاسخ شما را مثبت داد. کسب و کار اینترنتی به هرحال زودتر از شما از این برند استفاده کرده . حتی در بحث دو برند که یکی ثبت و دیگری سابقه استفاده دارد، برند ثبت شده ی مقدم نمی تواند صرفا به استناد ثبت بعدی، برند قبلی ولو ثبت نشده اما دارای سابقه استفاده است را باطل کند.

باسلام
بله..موضوع قابل پیگیری می باشدومیتوانید علیه ایشان دادخواست بدهید

با سلام ببینید در خصوص نام در حوزه برندینگ من یه توضیح به شما بدم ببینید یدونید برند شامل اسم و علامت میشه خب این علامت به هیچ عنوان نباید تکرا و تشابه داشته باشه اما در خصوص نام ,نام برند بحث تشابه داشتن یا نداشتنش به طبقه بندی موضوع فعالیت مربوط میشود مثال میزنم برای شما شرکت الف و ب هردو نام برندهاشون مثلا (___) است اما شرکت الف در بخش طبقه بندی فعالیت خود را توزیعکننده لوازم خانگی معرفی کرده شرکت ب خود را تولید کننده مواد غذایی بنابراین تشابه در عنوان در این موضوع _تاکید میکنم تشابه در نام و عنوان نه علامت_ مشکلی به وجود نمی آورد و مشول تشابه نخواهد شد حال اگر رقیب شما طبقه بندی موضوع فعالیتش با شما یکی میباشد یا اصلا با موضوع فعالیت های متفاوت اما _علامتش_ با شما یکی میباشد بله میتوانید علیه ایشان اقدام کنید

چناچه نام برند خود را ثبت کردید به استناد ثبت علائم تجاری واختراعات می توانید نسبت به تعطیلی ویا تغیر نام برند خودشان اقدام کنند بهترقبلا اظهارنامه بفرستید

باسلام
بله می توانید علیه ایشان شکایت کنید

بله می توانید علیه ایشان اقامه دعوی کنید