آیا این شکایت بجایی میرسه چون خودش شاکی نشده پدرش شاکی شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #29813345

سلام خسته نباشید ۴۰ روز قبل یکی داماد خواهر خانوم برادر شوهرم با خانومش به مشکل میخورن دعواشون میشه این آقا با شمشیر میاد دم خونه ی پدر زن برادر شوهرم شیشه ها رو میشکنه و میزنه روی مچ دست برادر شوهرم کارش به بیمارستان میکشه و میره اتاق عمل و دستش پین میخوره و از این حرفا شکایت میکنه و کارش به جایی نمیرسه تا اینکه ۲۰روز بعد دوباره این آقا با شمشیر میاد تو کوچه ی برادر شوهرم به داد و بیداد و فحش دادن شوهر منم که اونجا بود با پسر برادر شوهرم میرن که بهش بزنن پسر برادر شوهرم با شمشیر میزنه روی ابروی این آقا که زخم میشه انگار، این آقا چون خودش فراری بوده و شاکی داشته نمیتونه بره شکایت کنه پدرش شاکی میشه والان اسم شوهر منم آوردن. خواستم بپرسم آیا این شکایت اینا بجایی میرسه چون خودش شاکی نشده پدرش شاکی شده. بعد بزرگای فامیل رفتن برای صلح و اصلاح که یر به یر بشه تمومش کنن پدر این آقا قبول نکرده، الان حرف اونا پیشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به موضوع شکایت و اتهام وارده دارد .درصورتی عنوان کیفری مورد شکایت جنبه عمومی داشته باشد دادستان به عنوان مدعی العموم موضوع را تحت پیگرد قرارخواهد داد و وبا شکایت هر فردی این شکایت امکان پذیراست. .مثلا اگر موضوع براهم زدن امنیت و نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت از طریق غمه کشی یا شمشیر.درضمن دلایل موجود در پرونده بسیار درنتیجه پرونده موثر است.پیشنهاد میشود که شما هم اقدام به طرح شکایت متقابل کنید

در صورت داشتن سن قانونی یا بیشتر، خودش می بایست اقدام نماید. یکی از شرایط طرح دعوی، داشتن نفع «مستقیم» است...