خوانده اعتراض کنه باز محکوم میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۲ #29811242

بنده یک چک از سال ۹۶ داشتم برگه زدم، بابت طلب ماشینی فروختم، که این چک از کسی دیگر بمن دادند، بصورت حقوقی! و خوانده یکبار گفت چک از بابامه، یک بار گفت امضا من نیست که توسط کارشناس امضا، امضا خوانده تایید شد و این دفعه قاضی بهش گفت امضا خودته، باز گفت چک رو گم کردم و نمیدونم چجوری دست خواهان رسیده.. دادگاه هم با توجه تناقضات خوانده، و اینکه اعلام مفقودی چک گزارش نشده، رای به محکومیت و پرداخت اصل چک به مبلغ ۱۴۵۰۰۰۰۰ تومن، هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل وتاخیر تادیه بر اساس شاخص بانک مرکزی از سررسید چک یعنی ۱۵ تیر ۹۶ دادن و دادگاه چجوری این هزینه هارو ازش میگیره؟؟ و خسارت تادیه چک من چقدر مبشه؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر در صورت اقامه دعوی دیگری ، خواسته ایشان رد خواهد شد
مدیون اگر اموالی داشته باشد میتوانید تقاضای توقیف ان و یا مسدودی حساب و اگر کارمند باشد توقیف حساب ایشان را تقاضا نمایید
و در صورت عدم تمکن مالی میتواند اعسار دهد و دین شما را بصورت اقساطی پرداخت نماید .

با شناسایی اموال از خوانده می توانید نسبت به طلب خود اقدام نمایید لاکن در خصوص خسارت تاخیر تادیه مبلغ خسارات بروز تعیین خواهد شد

درود
بعد از قطعی شدن حکم درخواست اجراییه نماید و در اجرای احکام اگر مالی از ایشان می شناسید معرفی نمایید و یا اینکه درخواست استعلام اموال را بنماید. اصل پول و خسارت تاخیر تادیه و دیگر موارد در اجرا برای شما محاسبه می شود.

در صورت صدور حکم بر محکومیت خوانده و قطعی شدن رای از طریق شناسایی و توقیف اموال میتوانید محکوم به را دریافت نمایید . در صورتی که مالی شناسایی نشود امکان توقیف و جلب وی وجود دارد . در زمینه مبلغ محکومیت نیز به شرح زیر محاسبه میشود :

مبلغ دین:۱۴۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
مبلغ خسارت:۲۶۳,۴۲۷,۹۰۷ ریال
جمع مبلغ اصل دین به همراه خسارت : ۴۰۸,۴۲۷,۹۰۷ ریال

باسلام
چنانچه بواقع طلبکاری شما درست و صحیحه.قطعا در صورت اعتراض محکوم علیه باز هم محکوم خواهد شد.موفق باشید.