آیا صاحب پلاک می تواند با شکایت فک پلاک مانع تعویض پلاک شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #29806601

با سلام وقت بخیر
بنده ماشینی را خریداری کردم و فروشنده از صاحب پلاک وکالت داشت با گذشت زمان وکالت تعویض پلاک منقضی گردید با شکایت فک پلاک صاحب پلاک امکان تعویض پلاک نیست؟ یعنی آیا صاحب پلاک بهدقصد اذیت می تواند شکایت کند و مانع تعویض پلاک شود؟ راهکار چیست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف شکایت فک پلاک قابل استماع نیست ‌ . لذا اصلح است شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال خودرو را طرح نمایید

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک از فروشنده نمایید

با سلام
در صورت دسترسی به ایشان ، دوستانه ماجرا را به ایشان توضیح و سعی کنید تا وکالتی دیگر برای تعویض پلاک برای شما تنظیم کنند یا اینکه میتوانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند نمایید.

بله م تواند اذیت کند بهتر است با ایشان تماس بگیرید و همکاری کنید تا پلاک به نام شما تعویض شود

سلام
شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اتومبیل و نیز و فک پلاک علیه کسی که از وی خریده اید و مالک رسمی اتومبیل از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک نزدیک محل سکونت خود تقدیم نمائید.