امکان دسترسی راحت و سریع سارق به ساختمانهای مجاور میشود؛ از مالک یا سازنده به کجا باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۷ #29802543

برای شکایت از ساخت و ساز در حال انجام آپارتمان مسکونی همسایه که با اضافه بنا و پوشش سقف پیلوت باعث امکان دسترسی راحت و سریع سارق به ساختمانهای مجاور میشود از مالک یا سازنده به کچا باید شکایت کرد؟ درخواستها و پیگیریهای مکرر از شهرداری نتیجه ای نداشته است

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که سازنده از مفاد مندرج در پروانه ساخت ساختمانی تخلف کرده باشد می توانید موضوع را به پلیس اجراییات ساختمانی گزارش نمایید تا در صورت اثبات موضوع تعیین تکلیف خواهد شد

با سلام
حداث ساختمان هایی که دارای ارتفاع زیاد و یا درشت دانگی و … هستند و موجب تضییع حقوق همسایه در استفاده از نور، مناظر و مواهب طبیعی شوند، ممنوع می باشد.
طبق ماده ۴۰ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، متخلفان از نظر کیفری توسط مراجع قضایی قابل تعقیب هستند.

درود و عرض ادب
در خصوص ساخت و ساز غیر مجاز کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری باید تصمیم بگیرد.