بنده میتوانم قرارداد را فسخ کنم و ادعای خسارت نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۰ #29721300

بنده چند روز پیش یک قرارداد رهن و اجاره بستم که در ازای دریافت چک ملکی را تاچند روز دیگر در اختیار مستاجر قرار بدهم ولی چک پاس نشد و مستاجر نتوانست تا روز بعدش هم پول جور کنه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه در قرارداد اجاره خیارت فسخ از شما ساقط نشده باشد میتوانید به استناد خیار تاخیر ثمن قرارداد را فسخ کنید.با این حال قرارداد باید مطالعه شود.
در غیر اینصورت میتوانید دادخواست مطالبه وجه و الزام به ایفا تعهد نمائید