پدرم تصادف کرده و پایش شکسته، آیا تنها با شماره تماس میتوان مقصر را پیدا نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۸ #29697934

پدرم تصادف کرده و پایش شکسته و طرف مقابل شماره موبایلی داده و رفته به نوعی کلاهبرداری کرده ما روی شماره موبایل شکایت کردیم و در کلانتری پرونده تکمیل شده و به دادگاه فرستاده ولی جوابی نیامده. میخواستم ببینم چقدر طول میکشد تا جواب بیاید؟
آیا پیدایش میکنند؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر خواسته شما مطالبه دیه می باشد حتی در صورت شناخته نشدن مقصر حادثه دیه شما از طریق صندوق تامین خسارتهای بدنی قابل پرداخت است.
شماره موبایلی که شما دارید ممکن است به نام راننده نبوده باشد و در نهایت ثابت کننده این مطلب که چه شخصی مسبب حادثه بوده است نمی باشد. گرچه در مرحله تحقیقات مقدماتی مالک خط استعلام می شود و برای ادای توضیح احضار خواهد شد.

از طریق شماره تماس احتمالا بتوان مرتکب را پیدا کرد لیکن اگر پیدا نشد خسارت وارده از صندوق حمایتی دولت باید پرداخت شود

بسمه تعالی : در صورت پیدا نشدن ضارب برابر قانون جدید دادگاه مکلف به پرداخت دیه از طریق صندوق حمایتی میباشد .

با سلام وتشکر بله با شماره تماس ، شخص مورد نظر پیدا می شود