آیا بعد از گذشت این زمان و تعویض پلاک و سند قطعی خودرو زده شده؛ ممکن است از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #29646912

با سلام
بنده خودرویی را پنج ماه پیش فروختم خریدار کامل خودرو. را رویت کرد در مورد کولر خودرو هم در آن زمان جون خودرو اتومات موقع روشن کردن بخاری دکمه کولرش روشن میشد فیشش رو کشیدم اما سالم بود به ایشان هم گفت خودشان تست نکردند. حالا بعد از گذشت پنج ماه تماس گرفتند کولر خودرو خراب است شما خراب فروختید باید خسارتش را بدهید.
چطور میتوانم ثابت کنم کولر سالم بوده است؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بخاطر کولر امکان فسخ نیست‌

شکایت کیفری به واسطه خرابی کولر امکانپذیر نبوده و از نظر حقوقی نیز در زمره مواردی نیست که موجدحق فسخ گردد . همچنین با توجه به گذشت مدت زیادی از زمان تحویل خودرو امکان انتساب خرابی کولر به شما و دریافت خسارت نیز وجود نخواهد داشت .

قابل اثبات نیست نگران نباشید زیرا عرفا مدت زمان لازم برای ادعای خسارت سپری شده است ضمنن اگر خودتان در نهان آگاه هستید که کولر خودرو خراب بوده است بهتر است حق الناس را به گردن خود نگذارید