میتوانم از ایشان به عنوان اعاده حیثیت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۳ #29618915

سلام،
در سال ۹۲، بنده و ۲ تا از دوستان شرکتی ثبت کردیم. اوایل شرکت بخوبی در حال کار بود ولی پس از گذشت ۳ سال، دچار مشکلات مالی شدیم و برای انجام موضوعی، مجبور به گرفتن قرض از بنده خدایی شدیم. با ادامه مشکلات، مبالغ بدهی ها بالا رفت و در نهایت هیئت مدیره در سال ۹۶ تصمیم گرفت که هر یک از اعضا، بخشی از بدهی را پرداخت کند. یکی از شرکا هم متقبل به پرداخت این قرض ذکر شده را نمود. شریک بنده به بهانه های مختلف تعهد خود را انجام نداده و و در نهایت، فردی که پول را قرض داده بود چک شرکت که توسط شریک و بنده صادر شده بود را برگشت زده و اقدامات قانونی را شروع کردند. با توجه به اینکه واسط دریافت این قرض به شرکت بنده بودم، مورد باز پرداخت قرض را بارها پیگیری کرده بودم و بعد از شکایت، شریک بنده دریافت پول را ربوی اعلام کرده و از بنده هم به عنوان تبانی و شراکت در ربا خواری شکایت کردند. پس از مراحل قانونی و دادگاههای مختلف، دادگاه تجدید نظر، مورد ربوی را رد کرده و بنده را هم از کلیه اتهامات تبرئه کرد. اتهامات شریک بنده، واقعا باعث مشکلات روحی، روانی و مالی برای بنده و خانواده شد و با توجه به بازگو کردن آن بین دوستان مشترک، واقعا باعث آبروریزی برای بنده شده است. با توجه به این مسائل و با توجه به رای نهایی دادگاه تجدید نظر مبنی بر تبرئه اینجانب، بنده میتوانم از ایشان به عنوان اعاده حیثیت و بهتان نابجا شکایت کنم.
با تشکر از مبذل توجه،----------

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت علیه هرکسی وجود دارد ولی دراین موضوع شکایت تان بجای نمیرسد

سلام با اتمام قطعی شدن پرونده به نفع شما میتوانید با داشتن اسناد و مدارک جهت اثبات ادعای حیثیت نمایید موفق باشید

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید، لیکن سونیت می‌بایست احراز گردد، به هر تقدیر شکایت کنید.

با سلام
بله امکان شکایت وجود داره ولی برای اثبات جرم وجود سو نیت ایشان لازمه

با سلام
امکان تقدیم شکایت کیفری با توجه به رای صادره مبنی بر برائت جنابعالی وجود دارد . بدیهی است در این خصوص اثبات سونیت ایشان جهت صدور رای مبنی بر محکومیت ، با شماست .