راه حل چیست که مهریه رو ندهیم و طلاقش بدیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #29617868

با سلام.برادرم بعد از یک ازدواج ناموفق با خانمی که دو ازدواج ناموفق قبلی داشت اواسط دیماه ۹۸ ازدواج کرد.خانمش در تاریخ ۶ بهمن از همسر بنده(جاریش) درخواست کرده بود عکس و پست مربوط به ازدواجشان رو که همسرم در اینستاگرام گذاشته بود رو پاک کنه و خانمم انجام داد.چند شب قبلش هم به خواهرم گفته بود که بخاطر ناسازگاری بچه هامون(هر کدام یک بچه دارند) میخایم جدا بشیم و مهریه هم نمیگیرم.تا ده روز پیش سعی کردیم آشتی بدیمشون که برادرم گفت به دلیلی که فقط خودمون ( برادرم و خانمش) میدونیم و من و خانمم قسم خوردیم نگیم ولی مسالمت آمیز جدا بشیم نمیتونم بگم. چند روز پیش خانمش زنگ زده به خواهرم و گفته من میخام زندگی کنم و هیچ حرف و قسمی هم درکار نیست تا اینکه امشب برادرم اون راز سر به مهر رو گفت.پس از ازدواج زنش بهش میگه که من صیغه ی شش ماهه ی یک پسر تهرانی هستم که فقط یکماه و نیمش گذشته بوده!!!!! یعنی عملا به هم حرام هستند.حالا با توجه به اینکه دختره زیر بار نمیره راه حل چیست که مهریه رو که در واقع پول زوری بیش نیست ندیم و طلاقش بدیم؟آیا اصلا امکانپذیر هست؟ محل سکونت ما هم خراسان شمالی هست و دختر برای شرکت در کلاس آرایشگری سالی چند بار به تهران میرفته.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عقد با طل است و اصلا مهریه ای به زوجه تعلق نخواهد گرفت.

در هر صورت زن مستحق مهر المثل است مرد دادخواست بطلان نکاح دهد که زن راه بیاد وتوافق کند.

اگر زن شوهر دار را باعلم به وجود علقه زوجیت و حرمت نکاح برای خود عقد کند ونزدیکی هم واقع شود عقد باطل وآن زن مطلقا بر آن شخص حرام موءبد می شود ولی مهر پرداخت می شود