میتواند متراژ نفر سوم را قانونا از سازنده بخواهند در یک واحد دیگر تحویل دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #29614574

‎باسلام
‎متراژی از یک واحد آپارتمان از سازنده بنام به ۳ نفر در یک طبقه (تک واحدی) پیش خرید شده است ضمن اینکه سازنده این واحد آپارتمان را به ۳نفر در دو زمان فروخته است
‎نفر اول ۱۳۹۳ (۱۵۰متر مربع) نفر دوم (۱۰۰ مترمربع) و نفر سوم (۵۰متر مربع) در سال ۱۳۹۴ در یک روز
‎ سوال: چنانچه ۳ نفر خریدار شاهد قراردادهای یکدیگر باشند و سازنده قرار بوده متراژ نفر سوم را در این واحد نیاورد ولی آورده است و نفر اول و دوم به عنوان شاهد امضا کرده اند با توجه به اینکه متراژ نفر اول و دوم برابر جمع متراژ کل واحد است و اینکه قرار نبوده سازنده متراژ نفر سوم را در این واحد بدهد
‎آیا نفر اول و دوم که تنها شاهدین قرارداد نفر سوم هستند میتواند متراژ نفر سوم را قانونا از سازنده بخواهند در یک واحد دیگر تحویل دهد؟
‎لطفا نوع دادخواست را بفرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ‌۲۰ـ قانون پیش فروش ساختمان
کلیه اختلافات ناشی از تعبیر، تفسیر و اجرای مفاد قرارداد پیش‌فروش توسط هیات داوران متشکل از یک داور از سوی خریدار و یک داور از سوی فروشنده و یک داور مرضی‌الطرفین و در صورت عدم توافق بر داور مرضی‌الطرفین یک داور با معرفی رییس دادگستری شهرستان مربوطه انجام می‌پذیرد. درصورت نیاز، داوران می‌توانند از نظر کارشناسان رسمی محل استفاده نمایند. آیین‌نامه اجرایی این ماده توسط وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت دادگستری تهیه و به تایید هیات وزیران خواهد رسید. داوری موضوع این قانون تابع مقررات آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب خواهد بود.