این وکالت نامه هم به مدت ۹۰ روز کاری تنظیم شد، میخوام بدونم که آیا مشکلی برام پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۰ #29612292

سلام وقت بخیر
من ماشینم رو با یه نفر معامله کردم و یک مبایعنامه بین طرفین نوشته شد، فردای همون روز من رفتم محضر و وکالت نامه رو به نام کسه دیگه دادم که اون شخص حتی اونجا نبود، اما از اون کسی که باهاش مبایعنامه رو نوشتم یک رسید دستی با اثر انگشت گرفتم که ماشین رو در این تاریخ تحویل گرفته و وکالت فروش با هماهنگی ایشون به نام اقای ... تنظیم شد، این وکالت نامه هم به مدت ۹۰ روز کاری تنظیم شد، میخوام بدونم که آیا مشکلی برام پیش نمیاد؟ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب توضیحاتی که ارائه شده مشکلی وجود نداشته و جای نگرانی نیست .

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه منظورتان این است که وکالتنامه برای ثالثی که در دفتر اسناد رسمی حضور نداشته است تنظیم نموده اید چنانچه ثمن مورد معامله را دریافت نموده اید و وکالتنامه جهت مراحل انتقال سند مالکیت بنام ثالث تنظیم نموده اید مشکلی وجود ندارد