اعتراض به پیش پرداخت و اقساط مهریه چه زمانی ارائه گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۰۸۳ #29603834

سلام
با درخواست اعسار من برای مهریه موافقت شده و ۲۰ روز وقت تجدیدنظرخواهی دارم. برای تقاضای کم شدن اقساط و همچنین پیش پرداخت،
آیا الان باید درخواست تجدیدنظر بدهم یا صبر کنم رای قطعی شود و بعد درخواست تعدیل بدهم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ظرف مهلت قانونی ۲۰ روز تقاضای تجدیدنظر خواهی کنید

سلام
هم میتوانید امنون اقدام یه اعتراض نمایید و هم میتوانید تقاضای تعدیل بدهید
اما در صورتی که جهت ثبت تقاضای تعدیل منتظر قطعیت رای شوید حسب اقدام زوجه باید پیش قسط و اقساط مهریه را تا زمان رسیدگی به تعدیل پرداخت کنید

سمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی: گویا نظرتون اقدام برای تعدیل اقساط باشد ، لذا خدمتتون عرض کنم برای تعدیل اقساط بعد از قطعی شدن حکم میتوانید اقدام کنید که لازمه آن افزایش قیمت بها در زمان رسیدگیست و یا بعد از مدتی از رداخت اقساط و عسروحرج وارده بر توان مالی مجددا با دو معرفی دو نفر شاهد تقاضای تعدیل کنید .
اما حالا با توجه به رسیدگی در دادگاه تجدید نظر نسبت به رای بر اساس قرار دادن پیش پردئاخت و اقساط خارج از توان مالی خود تقاضای اعتدال و کاهش مبالغ بدوی را با درآمد خاصله را از دادگاه تجدید نظر بخواهید . دادگاه تجدید نظر میتواند کاهس کند اما نمیتواند افزایش دهد. چون با عنوان تعدیل بعید است بتوانید موفق شوید