شهرداری میگه باید هزینه تفکیک بدهی؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۳۷ #29601503

سلام بنده ۳۵۰ متر زمین خریدم که در شهری زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت هست که اطراف زمین ساخت و ساز هم شده است الان شهرداری میگه باید هزینه تفکیک بدی چون صاحب اولش پرداخت نکرده است الان من باید چکار کنم آخه میگن زیر ۵۰۰ متر نباید هزینه تفکیک بده اما شهرداری میگه باید بدی لطفا منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سند ششدانگ دارید شهرداری حق مطالبه ندارد.

باسلام
خیر . در اراضی بالای پانصد متر مربع که دارای سند شش دانگ است شهرداری می تواند برای امور تعیین شده در قانون شهرداری ها تا سقف بیست و پنج درصد از مالک دریافت نماید.