اقدام به پاس کردن چک که در قرارداد بعنوان ضمانت و به اندازه سرمایه ای که وارد کرده در اختیار وی قرار داده شده است، به چه شکل می توان علیه او اقامه دعوا نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۸ #29589503

چنانچه سرمایه گذاری بدلیل بروز اختلاف با شریک خود و قبل از آنکه از طریق مراجع قانونی درخواست و مطالبات خود را مطرح و پیگیری نماید اقدام به پاس کردن چکی کند که در قرارداد بعنوان ضمانت و به اندازه سرمایه ای که وارد کرده در اختیار وی قرار داده شده است، آیا مرتکب جرم گردیده و در صورت مثبت بودن پاسخ به چه شکل می توان علیه او اقامه دعوا نمود؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به اینکه در قرارداد عنوان شده جهت ضمانت
میتوان به عنوان خیانت در امانت شکایت کرد

درصورت درج عنوان و توضیحاتی درخصوص ضمانی بودن چک در قرارداد، میتوانید شکایت خیانت درامانت مطرح کنید

درود
اگر ضمانتی بودن چک ثابت شود عمل ایشان مصداق خیانت در امانت است.

در صورتی که در قرارداد موضوع ضمانت را قید نموده باشید به عنوان جرم خیانت در امانت قابل شکایت خواهد بود

سلام . اگر قراردادی بابت این مورد داشته اید با بررسی قرارداد توسط وکیل می تونید تحت عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید

در چک موردی بعنوان ضمانت وجود ندارد ایشان می توانست نسبت به وصول چک اقدام نماید لیکن