آیا اگر وکیل زوج به زوجه وکالت در طلاق بدهد آیا با استعفای وکیل زوج،وکالت باطل میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۴۸ #29531486

با سلام
میخواستم بدونم آیا اگر وکیل زوج به زوجه وکالت در توکیل مطلق برای طلاق بدهد آیا امکانش هست که با استعفای وکیل زوج بعدا گفته بشه که این وکالت برای زوجه باطل هستش؟
و آیا بهتره که این وکالت مطلق در حق طلاق با امضای زوج باشه؟
یا با امضای وکیل زوج هم قابل قبوله؟
با توجه به موضوع استعفایی که گفتم.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عزل یا استفای وکیل وکالت شما نیز باطل میگردد بهتر است این وکالت از خود زوج دریافت گردد

اگر وکیل زوج به زوجه وکالت در توکیل مطلق برای طلاق بدهد،با استعفای وکیل زوج ، وکالت برای زوجه باطل نخواهد بود
بهتر است که این وکالت مطلق در حق طلاق با امضای زوج باشد
.

طبیعی است که وکالت از زوج که اصیل است بر وکالت مع الواسطه رجحان و برتری دارد. در صورت غزل و یا استعفای وکیل مع الواسطه وکالت شما هم منتفی حواهد گردید.

سلام
باید ببینید حدود اختیارات وکیل زوج تا کجاست. آیا وکالت در انواع طلاق و اجرای صیغه طلاق را دارد یا خیر؟
همچنین وکالت در قبول بذل.
در خصوص استعفا هم (با فرض اینکه وکیل زوج همه اختیارات فوق را داشته باشد) اگر وکالت را از جانب زوج اعطا کرده باشد با استعفای ایشان مشکلی به وجود نخواهد آمد.
به هر تقدیر بهتر است وکالت را به صورت مستقیم از زوج و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمایید تا دچار اما و اگرهای آتی نشوید.

با سلام

با توجه به اینکه وکیل زوج با حق توکیل حق طلاق را به زوجه داده است با استعفا وکیل زوج حق وکالت داده شده به زوجه قابل ابطال نیست از اعتبار قانونی برخوردار است و وکالتنامه بصورت الکترونیکی اثر انگشت اخذ می گردد