ابلاغیه امده که پرونده شما به شماره فلان برای بازپرسی شعبه ارجاع گردید، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۲ #29470569

سلام وقت بخیر
بنده یه تصادف غیرعمد داشتم با عابر پیاده خانم ماشین بردن کلانتری و عابر بیمارستان خانم گفت من شکایتی ندارم حالا ما رفتیم کلانتری واسه رضایت شوهرش گفت خانمم نمیتونه بیاد ما همراه با یه مامور کالانتری رفتیم دم خونش رضایت داد البته خانمش برد بالا امضاء کرد حالا بعد ۲ روز رفته میگه زانوم مو برداشته رفته پزشک. قانونی الان برایم من ابلاغیه امده که پرونده شما به شماره فلان برای برای بازپرسی شعبه ارجاع گردید
حالا کمکم کنید من چیکار کنم زنگ زدم طرف میگه تقصیر خودت نذاشتی از بیمه استفاده کنیم الان خودت باید دیه بدی

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، نیاز به انجام کاری از ناحیه شما نمی‌باشد منتظر ابلاغیه‌ایی مبنی بر حضور در دادگاه از سوی شعبه مذکور بمانید و در زمان حضور شخصی به عنوان کفیل با امکان کسر از حقوق یا پروانه کسب به همراه خود ببرید تا موجبات جلب و بازداشت شما فراهم نگردد ...