من اقدام به سند تک برگ کردم برای منزلم اداره ثبت گفته همسایه ها را ببرم اداره ثبت برای تاییدف چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #29462451

سلام
من اقدام به سند تک برگ کردم برای منزلم اداره ثبت گفته همسایه ها را ببرم اداره ثبت برای تاییدنقشه که یکی از همسایه ها حاضر نیست بیاد.
اداره ثبت میگه اخطار میفرستیم اگه نیاد برو ازش شکایت کن ایا درسته؟
خواهشا راهنمای کنیددر این طور مواقع راه حل چیه؟ ماده اش هم بگید .
ومن میخوام وام بردارم اگه ایشون نیاد من نتونم وام بردارم میتونم ادعای خسارت بکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید از طریق کارشناسان خود اداره ثبت موضوع را پیگیری نمایید.

سلام
اداره ثبت خودش کارشناس دارد و وظیفه تهیه نقشه با آنهاست نه همسایگان و همسایگان الزامی به اینکار ندارند چنانچه اداره ثبت همکاری لازم را نکرد می توانید اداره ثبت را در دادگاه الزام کنید.