اثبات مالکیت ملک ورثه ای قولنامه دست نویس که قولنامه ان گم شده است و ورثه قصد فروش دارند، چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۴ #29439694

قولنامه دست نویس ملک پدری ام گم شده است ورثه قصد فروش دارند چه راه هایی برای فروش ان ملک هست هیچ کپی یا تصویری از ان درجایی نیست فقط کنتور برق بنام پدرم هست

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا باید اقدام ثبت دعوای اثبات مالکیت نمایید

بسمه تعالی . چنانچه ملک در تصرف وراث قراردارد و از طرف کلیه وراث امضا اخذ گردد نیاز به مدرکی نداریدو بدوا میتوان بامبایعه نامه ایی که مینویسید اقدام برای دریافت سندمالکیت کنید بنابرین تا زمانیکه معارضی مدعی ملک نشود شما نیاز به مدرکی ندارید و این مستند قانون مدنی است فقط تعهدی باید از وراث بصورت محضری مبنی برپاسخگوی به معارضین باید گرفته شود

سلام
می توانید برای اثبات مالکیت از شهادت شهود استفاده کنید

قولنامه عادی در مورد ارث در دادگاه قابل ترتیب اثر نیست سند رسمی واگذاری لازم است .

با سلام شما میتوانید به استناد تنطیم یک استشهادیه مبنی بر مالکیت ملک مزبور اقدام به تنظیم مدارک ملک کنید

اگر شهودی بر این قولنامه دارید و شهود آماده شهادت در محاکم قضایی دارند میتوانید اقدام قانونی را انجام دهید