با این اوصاف دیه قلب پدرم چقدر میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #29354278

با سلام
پدرم چند وقت پیش در اثر درگیری اسیب دید و علاوه بر صدماتی که به دست و پا و... وارد شد،سکته هم کرد و بلافاصله پس از کلانتری به بیمارستان منتقل شد، روز آخر در حین ترخیص متاسفانه مشخص شد ایشان کرونا هم دارند ولی چون هیچ گونه علایمی در ریه و سطح اکسیژن خون و ... وجود نداشت، دستور به ترخیص ایشان دادند. حالا که جواب نامه پزشک قانونی اومده به این شکل نوشته که " حسب مدارک بالینی وی به تاریخ پذیرش بیمارستانی ۹۹/۶ با تابلو بیماری کرونا و سکته قلبی بستری و تحت مداخلات جراحی قرار گرفته است و هم اکنون تحت درمان دارویی قرار دارد." آیا میتونن سکته رو به بیماری کرونا ربط بدن؟
با تشکر از سایت و کارشناسای عالی تون

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پزشکی قانونی دیه را تعیین می کند

سلام باتوجه به اینکه نوعی از کرونا جدیدا باعث ایجاد سکته می شود احتمال زیاد به کرونا مرتبط است مگر ثابت شود تحت چنان استرس بوده که دچار سکته شده ودکتر معالج هم تایید کند