با توجه به موارد بالا و بخصوص پراکندگی فرزندان، کار و مراحل تقسیم املاک به چه صورتی میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۲ #29335453

پدر و مادر بنده پسر عمو و دختر عمو هستن و هر دو از روستایی در حواشی استان مرکزی هستن و هیچ کدام بعد از مرگ والیدن اقدامی برای انتقال و یا تقسیم املاک به وراث انجام نداده اند. طبق روال عادی انجام اینکار نیاز به شورا بین تمام وراث هست که با توجه به تعداد زیاد فرزندان ( ۵ فرزند از سمت پدری و ۷ فرزند از سمت مادری) از بین این فرزندان ۴ فرزند در قید حیات نیستند. و فرزند یکی از متوفی در خارج کشور هستن و هیچ ارتباط یا دسترسی نیست. در قسمت دوم میخواستم بپرسم، ایا امکان تاسیس یک شرکت و انتقال مالکیت املاک موروثی به یک شرکت که سهامداران ان تمامی وراث باشد وجود دارد؟
سوال بنده این هست که با توجه به موارد بالا و بخصوص پراکندگی فرزندان ، کار و مراحل تقسیم املاک ( بیشتر زمین کشاورزی هست) به چه صورتی میشود؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- باید از طریق طرح دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت وراث اقدام نمایید .
-- مطابق قانون ، دادگاه محل وقوع اموال غیر منقول (محل وقوع املاک) برای رسیدگی به تقسیم ترکه دارای صلاحیت بوده و میتوانید از طریق یکی از دفاتر خدمات قضائی در هر نقطه از کشور دادخواست خود را ثبت نمایید تا به دادگاه صالح ارسال شود .

سوالات شما فروض مختلف خواهد داشت ..برای پاسخ از طریق سایت با وکلای دادگستری سایت مشورت نمایید