کسی می تواند برای ساعت کاری ادعای بیمه و حقوق اداره کار بکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #29328361

سلام علیکم
من خادم مسجد هستم و به دلیل مشغله کاری با هماهنگی هیئت امنا مسجد یک نماز گذاران مسجد را کلید تحویلش دادم که اگر من نتوانستم بیاد در مسجد را باز و بسته کند و یک هزینه کرایه ماشین به مبلغ ۲۰۰ تومان هر ماه برایش در نظر گرفته و واریز می کردم
الان اون شخص عدا می کند خادم مسجد هست و برایش باید بیمه و حقوق اداره کار را می شود
ایا می تواند همچین عدا را بکند؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله امکان طرح همچین ادعایی وجود داره

بادرودوسلام چنان چه درقبال کار اجرت دریافت می نموده امکان پذیر می باشد.

ایشان ادعایی مبنی بر خادمی مسجد اصولا نمیتونه داشته باشه
اما میتونه از شخص شما شکایت کنه و شما را طرف دعوی قرار بده که در ازای مبلغی ثابت کار مشخصی رو برای شما انجام میداده

اگر مبلغ توافقی را در قبال کاری معین و به صورت مرتب دریافت میکرد امکان طرح شکایت دور از ذهن نمیباشد .

درود
اگر در قبال کار اجرت دریافت می کرده بله می تواند.

نخیر
ایشان مسجد را باز کرده عبادت کرند و سپس مسجد را بسته