شاکی با پارتی برگه پزشکی قانونی گرفته و دوربینی هم نیس از حقم دفاع کنم چکار باید بکنم که محکوم نشوم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۸ #29295313

با سلام متهم به ضرب و جرح عمد شدم شاهدی که خود شاکی معرفی کرده گفتن بصورت کتبی من برخورد فیزیکی ندیدم و یه بحث بین دو همکار و دیدم و دو تا از اقایون همکارا که در محل نبودن ولی در شیفت های بعدی ایشون و دیدن یعنی شاکی و بصورت یک برگه شهادت دادن که اثار ضرب و جرح و کبودی در طرف ندیدن و اشاره به بدخلقی و بد رفتاری ایشون با سایر همکارا داشتن ولی شاکی با رابطه برگه پزشکی قانونی گرفته و دوربینی هم نیس از حقم دفاع کنم چکار باید بکنم که محکوم نشم و قضیه پیش قاضی لوث نش و ایا اظهارات شاهد که شاکی معرفی کرد کمک کننده هسشو در صورت محکوم شدن با توجه به اینکه کارمند دولتم برای کار من مشکلی پیش میاد هر چند من منکر قضیه هستم و بودم و حاضرم سوگند هم بخورم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شاهدشاکی بگه من ندیدم برخورد فیزیکی صرف گواهی پزشکی قانونی دلیلی بر ضرب وجرح از سوی شما نیست

درود بر شما، می‌توانید از طریق مباحثه با شهود، تناقضات گفته های ایشان را مشخص نمایید، یا چنانچه این شهادت ذکر شده باشد، میتوانید به تناقضات آن با پرونده استناد کنید.

درود
پذیرش یا عدم پذیرش شهادت با قاضی است لیکن اگر مبلغ دیه بیش از نصف دیه کامل نباشد سو پیشینه موثر محسوب نمی شود.

سلام شما میتوانید با زیرکی و سوالات متفاوت در محضر قاضی استنادات خود را اثبات کنید موفق باشید

به همان اظهارات شاکی استناد نمایید و اگر شاهد دیگری هم دارید می توانید استشهادیه تهیه نمایید و به دادگاه ارائه دهید.

سلام می توانید به متن شهادت شهود که بیان داشتند شاهد درگیری نبودند و فقدان ادله اثبات جرم توسط شما، استناد کنید.

می‌توانید طی تقدیم لایحه ای از مرجع رسیدگی اعزام و معرفی مجدد طرف دعوی را به کارشناس پزشکی قانونی درخواست نمایید