نحوه اثبات فروش زمین بنیاد مسکن متوفی توسط داماد بدون مدرک

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸ #29231814

سلام، سال ۸۵ مادرم به رحمت خدا رفت. بنده متوجه شده زمینی که متعلق به مادرم بوده را داماد خانواده فروخته و زمین از آن زمین‌های بنیاد مسکن بوده است و بنده مدرک ندارم که ثابت کنم و طرح شکایت کنم. طرف هم که زمین رو از دامادمون خریده، قولنامه رو نمیده. با توجه به اینکه زمین بنیادی بوده، چگونه پیش برم و طرح دعوی کنم و چه دادخواستی مطرح نمایم؟ لطفا بنده را راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا گواهی انحصار وراثت تهیه کنید تا سمت رسمی داشته و با ان به بنیاد مراجعه کنید تا سندی یا ... بابت مالکیت مادرتان تهیه کنید و باستناد آن مدرک پروسه حقوقی بعدی را شروع کنید. اگر بنیاد مدرکی به شما بدهد احقاق حق شما شدنی است.

با سلام
ابتدائا به بنیاد مسکن مراجعه و سوابق نقل و انتقالات راجع به ملک مذکور را جویا شوید. متناسب با پاسخی که دریافت می کنید بایستی مبادرت به اقدام قانونی لازم نمایید.

سلام اگر زمین متعلق به بنیاد بوده بنیاد باید ادعا نماید

سلام ، ابتدا با مراجعه به بنیاد مدارک مربوط به انتقال رو بررسی کنید.

میتونید دادخواست خلع ید بدید تا ببینید ادعای آنها چه چیزی هست.

با سلام، احتمالا مادرتان برگه واگذاری از بنیاد مسکن دارند و با توجه به ارائه گواهی انحصار وراثت می توانید از خود بنیاد پیگیری نمایید و با توجه به اینکه داماد خانواده معامله فضولی انجام داده و ملک غیر را بدون اجازه فروخته دادخواست ابطال معامله بدلیل رد معامله فضولی مطرح کنید تا بتوانید معامله را باطل کنید.

سلام وقت بخیر
از طریق بنیاد پیگیری نمایید.