تغییر نام مذهبی چطور است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۱۴ #29212746

سلام من اسمم حسین است می خواهم اسمم رو عوض کنم یک اسم ایرانی بگزارم باید چیکار کنم شنیدم امکان دارد لطفا دقیق توضیح دهید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست خود را به اداره ثبت احوال طرح نمایید
در صورتی که مورد پذیرش واقع نشد دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال جهت رسیدگی دادگاه مطرح کنید.

با سلام ،در ابتدا از طریق ثبت احوال محل صدور شناسنامه یا محل زندگی اقدام‌نمایید در صورت مخالفت از طریق دادگاه اقدام نمایید

با سلام
هر شخص می تواند برای یکبار نسبت به تغییر نام خود از طریق مراجعه به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقدام نماید. چنانچه به هر دلیل اداره ثبت احوال مربوطه درخواست مزبور را نپذیرفت شخص می تواند با مراجعه به مراجع قضایی درخواست خود را مطرح و چنانچه نام جدید مورد درخواست از اسامی ممنوع نباشد دادگاه مربوطه رسیدگی و حکم بر محکومیت اداره ثبت احوال صادر می نماید

درود
درخواست خود را از طریق اداره ثبت احوال مطرح و در صورت مخالفت ثبت احوال با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست دهید.

با سلام باتوجه به سن زیر ۱۸ سال یا بالای ۱۸ سال دادگاه و ثبت احوال امکان پذیر است. واین مورد یک بار انجام می‌شود.

موضوع را از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید.

سلام به ثبت احوال مراجعه نمایید از اسامی که لیست آن در ثبت احوال موجود است میتوانید انتخاب نمایید و تغییر نام دهید