چگونه سرقت را توسط این شخص، اثبات کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۳ #29212476

سلام
من صاحب یک انبار هستم که از چند هفته پیش دوربین مداربسته نصب کردم و در فیلم دوربین مستاجر طبقه بالای انبار را دیدم که سرقت کرد شکایت کردم و او در اعترافش قصدش را تلافی بیان کرده و میگوید همین دفعه بود اما از چند ماه‌ پیش از اجناس من کم میشده چطور ثابت کنم که مقصر همین شخص است؟
آیا میتوانم ۱۰۰ میلیون درخواست خسارت برای اجناس ربوده شده در این مدت کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا بایستی سرقت های گذشته را اثبات نمایید

سلام اقرار ایشان اماره ای است بر ارتکاب جرم در دفعات دیگر، شما به استناد فیلم میتوانید مجدد طرح شکایت سرقت نموده و برآورد خسارت با جلب نظر کارشناس انجام می شود

سلام دوست گرامی
به دفاتر خود استناد کنید و همچنین می توانید با شاهد نسبت به اثبات این امر اقدام کنید

بابت اجاس چند ماه قبل چون‌ شما شک دارید . آگاهی موضوع رابررسی می کند

شما میتوانید از فیلم جهت اثبات ادعای خود استفاده کنید همچنین اقرار ابشان دلیلی به نفع شماست و از ان هم جهت اثبات سرقت انجام شده کفایت میکند

جهت تعیین میزان خسارت و جبران آن دادگاه برای محاسبه به کارشناس ارجاع می دهد اگر هم مالی که ربوده هست باید عین آنرا برگرداند.

سلام
شما با ارائه فیلم دوربین مدار بسته و احراز صحت آن نزد مقام قضایی و اقرار متهم سرقت را ثابت کردید حال متهم در بیان دفاع به تقاص و مقاصه استناد می کند که قبول این دفاع به رابطه حقوقی شما و متهم باز می گردد و احراز آن با مقام قضایی ست.